neděle 29. června 2014

Půl na půl

Tento článek je spíše omluvný než informativní, vlastně je to půl na půl.
Poslední týden byl dost mizerný, a já neměla moc náladu ani na čtení, ani na blog. Tentokrát jsem „vypnula“ u seriálu, a ne u knížek.



Také jsem tento týden oslavila narozeniny, takže každý den někam trajdám a slavím. Jeden den s rodiči, druhý s přítelem, další s kamarády, ten potom zas s přítelovo rodinou..
Ehm, když už vám tu vyprávím o těch narozeninách, musím se pochlubit.  Bude to v podstatě další moje přiznání proč na to tu teď tak peču a to je – dostala jsem vůz! Ano, auto! Za dva týdny dělám závěrečné zkoušky v autoškole, a já dostala auto. Nevím kde se vzala ta důvěra, ale je to prostě parádní!



 A ačkoli nám začali prázdniny, pro mě i pro blog to bude ještě složitější než při škole. Práce, a pak spousta volna – které budu trávit po výletech a s přítelem. Na knihy samozřejmě nezanevřu, jen se nebudou konat moje tří a více hodinové dýchánky u knížky každý den.
Prosím o pochopení :)

A co plánuji/ na čem pracuji?



-Tak trochu jsem se vrhla na ruční práce, a tak pro vás chystám recenzi na knížku Kamarádi na výletě, s perfektními háčkovanými potvůrkami.
-Mám rozečtený Deník Bridget Jonesové, tento týden ho rozhodně dám!
-A ráda bych konečně dočetla Ready player one, kterou jsem před týdnem odložila a ještě ji nevzala do ruky.
-V plánu mám i přečíst si opěvované Hunger games, tak uvidíme.

Máte se na co těšit, tak mi drže palce ať mě múza neopustí a vše dopadne podle plánů.
P.S. nezapomeňte se přihlásit do soutěže! :)

4 komentáře:

  1. Auto! :o U nás to bude trochu těžší, jako ta trojčata se budeme muset u volantu střídat, jenže já tam za ním vidím pouze a jenom sebe, tak nevím, jak se budeme domlouvat. :D Ještě jednou všechno nejlepší:) (Už ani nevím, kolikrát jsem ti přála.)
    Deník si chci přečíst, protože film byl parádní a já tu herečku zbožňuju, tak pak napiš, jestli se do toho mám pouštět. ;)
    A nestresuj se, prázdniny jsou od toho, aby si je člověk užil. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, auto! Byla jsem nadšená, všechno se připravovalo několik měsíců a já nic netušila! :) U nás to je jednoduché, rodiče mají svoje, já teď taky, a bráchovi je teprve 11 :D
      Recenze na Deník by se tu měla objevit každý den, už jen čekám na schválení ;)
      Díky za pochopení, jsi zlato :)

      Vymazat
  2. Páni, tak to je parádní dárek k narozeninám! A když máš takové pěkné důvody menší aktivity na blogu, tak si z toho nedělej, já pořád říkám, že reálný život má přednost a hezky si to užívej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vstávám ve čtyři, přijíždím v pět a utahaná jak kotě, takže jsem ráda když mě čeká jen lehnout si do postele a sledovat nějaký ten seriál ve dvou :) Knížky tahám jako vždy sebou, a moje "čtecí chvilky" se konají na cestách :)

      Vymazat