pondělí 16. června 2014

Bylo, je a bude – podruhé

Tentokrát to bude zase jen krátký, informativní článek. Inspiraci v něm jsem našla u Bastery, a velice se mi zamlouvá, takže ho můžete očekávat častěji.

Původně jsem chtěla psát recenzi, na tu se ale dostane až zítra -  a tak tu máme otázku „Co bylo, je a bude?“

Dnes jsem dočetla Mnicha, který prodal své ferrari – a jsem nadšená. Neskutečně inspirativní kniha, která se čte sama.  Mám za sebou poněkud náročný den, takže si na recenzi netroufnu, zítra se na ní ale rozhodně vrhnu.

Na Knižním přátelství jsem objevila knihu, kterou prostě musím mít. Moc se mi líbil její námět, a já o ní (nečekaně) mluvila celý den. Všude byla kolem tří stovek, ale když jsem se dočetla že jí mají v Levných knihách za 49,-? Musela být mou.
Při té příležitosti jsem sáhla i po knize z  filmové řady od Academia Parfém, příběh vraha. 39,-? Neber to!



Zítra si mám na poště vyzvednout Hvězdy nám nepřály – film už mám za sebou, vzhůru na knihu!
Z filmu jsem byla nadšená, a kniha je prý stejně dobrá, možná lepší, a to si nemůžu nechat ujít. Plánuji pro vás knižní recenzi s minirecenzí filmu, tak uvidíme kdo z koho.

A za dva týdny mám narozeniny, tak budu doufat, že se nějaká kniha objeví i tam.

A co plánuji na léto?

Konečně bych chtěla pohnout s plánovaným projektem s Daffodilou. Už o něm dlouho mluvíme, ale byla spousta práce – teď už by to mělo vyjít.

A také bych ráda zpracovala otázky k rozhovoru se spisovatelkou Irenou Douskovou, a moc milým pánem z knihkupectví Dobrovský.

Víc cílů si pro jistotu dávat nebudu, už tohle je víc než dost – no, doufejme že se máte na co těšit. 

10 komentářů:

  1. Dobré plány, teším sa a dúfam, že sa ti podarí všetky uskutočniť. :) A do Levných knih sa musím vybrať, mám ich mimo svoje obvyklé trasy, ale musím sa tam dostať. Keď sa tam dajú nájsť také skvelé veci... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam naposledy objevila knížku Bestseller a ta byla výborná, doufám že tyhle dvě nezklamou. Teď tam mají většinu knih z filmové řady od Academie takže je tam pěkný výběr :) snad si vybereš :)

      Vymazat
  2. Áááá, ja vám tie Levné knižky závidím, už teraz mám zoznam a hľadám nejakých milých českých blogerov, ktorí by mi to poslali :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud u nás budou mít co bys chtěla, mohli by jsme se nějak domluvit třebas :D :)

      Vymazat
  3. Ty jsi šla na film ještě před knížkou? A to se ani trošku nestydíě? :D :o ale u knížky si pobrečíš, jestli jsi tedy ta z citlivějších. :D ^^ (jako já)
    krásné úlovky. že bych se zašla zase po tvém vzoru do Levných knih? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stydím, ale nedalo se nic dělat! :D neměla jsem jinou možnost zajít do kina, a paní z bazaru mi Hvězdy poslala o týden později :/
      Určitě zajdi, je tam z čeho vybírat :))

      Vymazat
  4. Jo jo také obě mám :) Tys nečetla Hvězdy, páni tak to jsem zvědavá, co na ně řekneš :) A projekt s Daffodilou, tak to se opravdu těším! Já vymyslela takový jeden článek, který doufám poté také sepíšou všichni a s kamarádkou ještě soutěž ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem nejspíš poslední kdo je nečetl, ale já se polepším, slibuji! :)
      Jsem zvědavá jak nám náš projekt nakonec dopadne, jsme zatím na začátku :) Těším se na tvou soutěž, a jsem zvědavá o jaký hromadný článek půjde! ;)

      Vymazat
  5. Tyto knihy mají v levných knihách? :) No to se musím kouknout zda i u nás :) Vždycky když tam zabloudím, tak nemůžu nic takového najít :)

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levné knihy se nezdají, ale mají docela slušný výběr. Jejich problém je v tom, že se z nich spíš stávají levné hračky apod. - různých blbůstek je tam víc než knih :/
      Když ale člověk narazí na správné knihy, je to paráda :)

      Vymazat