sobota 2. srpna 2014

Až budu velká, pořídím si všechny knihy na celém světě!

Jako každý milovník knih, i já mám svůj seznam. A jelikož se ten můj stále rozrůstal a rozrůstal, řekla jsem si  - dost - na seznam nepřidám žádnou knihu, dokud si z něj většinu nenakoupím.
Nedá se nic dělat, pravidla jsou pravidla. A je já jako hodná holka dodržuji, takže pečlivě hledám po bazarech a střádám korunku ke korunce.

A dnes vám přináším můj skromný oficiální seznam. (Ten neoficiální má tak třikrát větší obsah, ale o tom se nemluví.)

Tučně zvýrazněné tituly jsou knihy které si mám v plánu koupit příští týden v Praze. A za dva týdny budu mít výplatu z brigády, tak uvidíme jak moc statečná budu.


Máte také svůj seznam? A jaké tituly máte v plánu vy? Odpovědi určitě pište do komentářů, ráda si rozšířím obzory.
(A doplním svůj druhý tajný seznam.)

19 komentářů:

  1. Máš toho nějak málo :-D Můj seznam má asi 120 položek. V nejbližší době si plánuji koupit Valhalu, Muž jménem Ove, Nájemníci pana Moonblooma a Poslední drakobijec :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm.. vzpomínáš jak jsem v článku psala o druhém seznamu? :D
      Já jsem včera dostala od mého milého Paměti imaginárního kamaráda a Muž jménem Ove, takže ty už jsem smazala :)

      Vymazat
    2. Tak to jo. Já četla jen to pod seznamem. jsem nějaká zblbá :D Paměti imaginárního kamaráda bych chtěla taky. Škoda, že moc knihy nedostávám.

      Vymazat
    3. Paměti imaginárního kamaráda bych taky chtěla moc a moc a Ove je drahoušek, těším se Veru na Tvou recenzi :) Taky jsem si říkala, že sepíšu svůj seznam na blog, aby mi třeba mohl někdo něco koupit a já dělala, že jsem překvapená :D Třeba by to donutilo i přítele :D Jinak máme jich spoustu společných, už jsem si všimla, že máme dost podobný vkus :)

      Vymazat
  2. Držím palce a pevně věřím tomu, že si opravdu koupíš jen ty zvýrazněné knihy ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No budu muset, budou to mé zbývající peníze, výplata mi naštěstí přijde až týden po návštěvě Luxoru :D

      Vymazat
  3. Zrovna tento týden jsem si koupila Hledání Aljašky (už čtu a super) a Ten kdo stojí v koutě :) Můj seznam se neustále rozrůstá a nestíhám ho plnit :D Teď plánuji (Ne)obyčejného kluka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to vážně ničí, nic sem nepřidávat. Akorát se mi tím plní můj druhý seznam vedený v hlavě.. A stejně pak vlezu do Levných knih a koupím si osm uplně jiných knih :D
      Závidím :)

      Vymazat
    2. Přesně tak, levné knihy to je zásobárna neplánovaných knih :D

      Vymazat
  4. Zaujali mě Stavitelé mostů, přečetla jsem si anotaci a strašně bych tu knížku potřebovala :D Děkuji za rozšíření obzorů, ráda objevuji nové knihy :) (jak jsem nedávno zjistila, tak kolikrát i znovuobjevuji, protože zapomínám, že už jsem o té knize četla, nadchla se do ní a pak jí zapomněla přidat na wishlist :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si vždycky ráda psala seznamy, i když jsem je pak hned zahodila. :D Samozřejmě mám několik seznamů. Knihy, které si chci přečíst. Knihy, které chci mít v knihovničce. Knihy, které si chci přečíst k maturitě... Chtěla bych si zkompletovat pana Vondrušku, nakoupit a přečíst Harryho Pottera v angličtině, pořídit zbývající díly Hercula Poirota od Agathy Christie a spoustu dalších věcí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seznamy jsou fajn, a nikdy jich není dost. Také jich mám spoustu a to na různé věci :)

      Vymazat
  6. Skvělý seznam! :) Svět podle Garpa Ti rozhodně chválím. :)) Četla jsem zhruba půlku, a druhou bych si ráda pořídila. :D Myslím, že nebudeš s výběrem zklamaná. :) jinak já mít peníze, tak se neovládnu. :D

    Hnízdo zvrhlé Narcisky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však Garpa mám z Tvého seznamu! :)
      No, musím být statečná, musím být silná! :D

      Vymazat
  7. No já bych potřebovala přes deset tisíc abych si koupila můj oficiální psaný seznam :D Jó, zvolili jsme si drahý koníček :) Já si jdu projít teď Tvůj seznam, a stoprocentně rozšířit ten svůj :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si raději seznam nepíšu..klepla by mě pepka..:D Ale tvůj je dost dobrý..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přemýšlím zda přiznat, že jsem do něj včera připsala dvě knihy :D

      Vymazat
  9. Pěkný seznam! :) Ten můj je tak dlouhý, že by byl nepublikovatelný :D

    OdpovědětVymazat